Shkoni në fillim
Qëndroni në kontakt
Lagjia Manush Alimani, Bulevardi Zogu I Pare Xhabije Shkodër 4001, A
hello@corestudio.al
Tel: +355 67 229 0922
Kontaktoni Suportin
support@corestudio.al
WP: +355 67 229 0922

Rrisni biznesin
tuaj me një
aplikacionin telefonik.

Sillni vlerën maksimale për klientët tuaj dhe ndërtoni avantazhin tuaj konkurrues përmes zgjidhjeve telefonike.

aplikacion telefonik profesional per dobesim

Aplikacione Telefonike

Një aplikacion i suksesshëm kombinon tre aspekte në një mënyrë të zgjuar: tregun, përdoruesin dhe vetë produktin. Të gjithë këta faktorë duhet të punojnë së bashku për t’i dhënë përdoruesve një vlerë unike, shfrytëzueshmëri të shkëlqyeshme dhe performancë të mirë. Me mjetet dhe teknologjitë e duhura mund të jeni i sigurt që produkti juaj është i ndërtuar dhe i përshtatur mirë për nevojën e tregut.

iOS

Android

Xamarin

Cordova

Ionic

JavaScript

React

SQLite

Strategjia e produkteve

Ne kemi dorëzuar mbi 20 projekte dhe kemi punuar me shumë kompani të suksesshme, kjo është arsyeja pse ne jemi në gjendje të ideojmë dhe vlerësojmë idenë tuaj të biznesit. Ne po i ndihmojmë klientët tanë që të gjejnë përshtatjen e tregut.

Zhvillimi i Aplikacionit

Detyra jonë është të ofrojmë aplikacione të shkëlqyera për klientët tanë. Në mënyrë që ta bëjmë këtë, ne punojmë për të dhënë përparime çdo herë në secilën fushë zhvillimi, dhe ne e përsërisim çdo ditë derisa të dorëzojmë të gjithë projektin dhe klienti ta aprovojë atë.

Dizajni i produktit

Ne jemi në gjendje të ofrojmë dizajnin e ndërfaqes së përdoruesit, modelin e përvojës së përdoruesit dhe ilustrimet. Në këtë mënyrë, përvoja e klientit të produktit tonë është e plotë dhe intuitive.

Menaxhimi Programit

Ne ofrojmë menaxherët të dedikuar. Ju mund të jeni pronar i produktit, por prapëseprapë do të keni nevojë për një person i cili do të menaxhojë prapavijën, të motivojë ekipin në baza ditore dhe do të jetë personi juaj i kontaktit që mund të ju mbështesë dhe si dhe të ju ndihmojnë të arrini qëllimet.

Proçesi që zhvilluesit tanë
ndjekin për të realizuar projektin tuaj

Studim

Pasi klienti kontakton me ne idenë e aplikacionit, ne bëjmë analizë të thelluar në bazë të grafikëve, modeleve dhe audiencës së synuar për të përsosur idenë në një bazë solide për një aplikacion.

Wireframing

Bazuar në kërkesat e klientit, ekipi ynë me përvojë i projektuesve UI/UX do të krijojë Wireframe të idesë vizuale që përcakton qartë kërkesat e klientit.

Prototipi

Ne bëjmë një grup prototipesh për aplikacionin që shërben si një burim i shpejtë për të parë se si funksionon aplikacioni. Ne përdorim teknikat më të mira të industrisë për të hartuar prototipe dhe për të siguruar që gjërat po shkojnë në drejtimin e duhur.

Dizajnimi dhe Zhvillimi

Ne ndjekim praktikat më të mira të zhvillimit të aplikacionit celular, ne pëqendrohemi tek protokollet e ``Ndërfaqen e njerëzve`` dhe fillojmë procesin e zhvillimit. Aftësitë tona të zhvillimit ofrojnë një avantazh konkurrues unik për aplikacionin tuaj.

Testimi

Ne testojmë me rigorozitet performancën e aplikacionit të zhvilluar bazuar në standardet e industrisë për të vlerësuar reagimin, shkallueshmërinë dhe stabilitetin e tij.

Vendosja në serverin live

Pasi aplikacioni i zhvilluar të përmbushë kërkesat dhe pritshmëritë tuaja, ne marrim aplikacionin tuaj për ta kaluar në server në menyrë që jetë aktiv për të gjithë klientët.

Rriteni biznesin tuaj me
zgjidhjet tona për sektorin telefonik.

Në Core Studio, ne i qëndrojmë filozofisë sonë – zhvillimi i një aplikacioni celular kombinon dizajn të shkëlqyeshëm, teknologji të nivelit të lartë dhe të kuptuarit e vlerave të biznesit. Ne sigurohemi që çdo zgjidhje që ne ofrojmë apo që ndërtojmë të përmbushë pritjet e përdoruesve tuaj.

Si një kompani lidër në Shqipëri me më shumë se 8 vjet përvojë në treg, ne ofrojmë ekspertizë si në zhvillimin vendor ashtu edhe atë hibrid. Ne ofrojmë aplikacione iOS dhe Android me një fokus të fortë në përdorshmërinë, modelimin e optimizuar nga UX, performancën më të mirë të celularit dhe integrimet me programe të tjera.

Parimet tona të rrjedhës dhe suksesit të punës.

Mundohemi që të bëjmë punën tonë të lehtë dhe efektivë. Kemi krijuar një proces të thjeshtë që na lejon të zgjedhim programuesin e duhur për ju bazuar në qëllimet tuaja. Kjo është arsyeja pse shumica e klientëve tanë janë të kënaqur dhe gjithmonë pjesë e partneritetit tonë.

1.

Diskutimi i idesë dhe planifikimi

Gjithçka fillon me ty. Idetë, qëllimet dhe përfshirja juaj janë thelbësore që ne të dimë se çfarë dëshironi dhe keni nevojë.Ju tregojmë çfarë mundemi të ju ofrojmë, çfarë nuk mundemi, çfarë duhet të bëhet absolutisht dhe çfarë është një humbje parash.

2.

Përmbajtja dhe kontentet

Për ekipin tonë, përmbajtja është si një material ndërtimi për një kontraktues. Nuk mund të bëjmë asgjë pa të. Mesazhi që dëshironi t'i dërgoni vizitorit tuaj do t'i dërgohet në mënyrën e duhur. Procesi është gjithmonë identik, pavarësisht nëse është faqja e internetit e kompanisë suaj ose një aplikacion për një fushatë marketingu për të cilën po flasim. Mesazhi çon në veprimin e vizitorëve dhe ai veprim çon në arritjen e qëllimeve të përcaktuara në fazën e parë.

3.

Krijimi i Dizajnit, UI & UX

Puna vazhdon. Pas përfundimit të dy fazave bazike, menaxheri ynë i dedikuar që është caktuar për projektin, bashkë me ekipin tonë të dizajnit do të krijojnë interfacen e klientit (UI) që do të ofrojë një përvojë mahnitëse për vizitorët që çonë në përmbushjen e qëllimeve tuaja. Pasi kemi rënë dakord për interfacen e klientit (UI), është koha për të vënë disa ngjyra.

4.

Zhvillimi i produktit

Kur ju të aprovoni grafikat tona dhe dizajnin e ofruar nga menaxheri, atëherë vjen faza ku Core Studio shkëlqen dhe më shumë. Zhvillimi i kodit të produktit tuaj. Detyra kryesore e zhvilluesve tanë është të ofrojë një projekt funksional dhe gjithçka të dhënë brenda specifikimeve. Çdo kërkesë dhe shërbim i kërkuar nga ana juaj gjatë fazave paraprake do jetë në produktin tuaj. Gjatë kësaj faze, mund të kontrolloni vazhdimësinë e projektit në serverin e testimit.

5.

Testimi i produktit dhe garantimi i cilësisë

E dimë që garantimi i cilësisë, testimi dhe prakticitetit është një pjesë e rëndësishme e procesit të zhvillimit dhe suksesit të produktit tuaj. Si fillim ne do testojmë produktit tuaj me një nga softwaret tona të avancuara të quajtur ``Core2Robotin``. Më pas është faza ku ne do testojmë manualisht produktin për ta lançuar.

6.

Lançimi dhe mbështetja

Produkti është në pritje të përdoruesve të tij të parë. Gjithçka duhet të funksionojë në mënyrë perfekte gjatë gjithë vitit dhe më tej. Kjo është arsyeja pse zhvilluesit tanë janë këtu për të reaguar menjëherë dhe për të ofruar mbështetje nëse është e nevojshme. Gjithashtu ne do të kujdesen serverët tuaj, rinovimet e domain, rinovimet e plug-in, shërbimeve bazë etj.

Aplikacion kreativ dhe funksional për biznesin tuaj!

Po kërkoni një
aplikacion telefonik?

Pasioni ynë për aplikacione telefonike filloi pikërisht pasi ne dorëzuar projektin e parë në Shqipëri, 2019. Shumë shpejt pasioni u shndërruar në një biznes. Që nga ajo kohë, ne kemi ofruar aplikacione telefonike, duke u përqëndruar në tendencat e fundit, përdorueshmërinë dhe teknologjitë e fundit. Cilësia e aplikacioneve telefonike ishte gjithmonë përparësia, kjo është arsyeja pse ne po përqëndrohemi kryesisht në zhvillimin e detajuar të aplikacionve, gjithmone brenda afatit kohor dhe buxhetit të caktuar.

OSE

hello@corestudio.al