Shkoni në fillim
Qëndroni në kontakt
Lagjia Manush Alimani, Bulevardi Zogu I Pare Xhabije Shkodër 4001, A
hello@corestudio.al
Tel: +355 67 229 0922
Kontaktoni Suportin
support@corestudio.al
WP: +355 67 229 0922

Inxhinier Backend

Ne jemi në kërkim të punojësve entuziastë që janë të motivuar të punojnë në një studio emocionuese, të mësojnë gjëra të reja dhe të takojnë shumë njerëz! Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të përparuar aftësitë tuaja dhe për të ndërtuar një karrierë!

Kualifikimet & Eksperienca

Kë po kërkojmë?

 • të paktën 1 deri në 2 vjet përvojë profesionale në zhvillimin e Ruby, Elixir si dhe GO, nëqoftëse keni përvojë vetëm në Python dhe PHP ne jemi krejtësisht të kënaqur, ne do ju mësojmë teknologjitë e tjera.
 • të kenë përvojë në inxhinierinë e softeve ose shkencave kompjuterike.
 • eksperienca me JavaScript dhe libraritë e saj (është bonus, jo e kërkuar).
 • diçka që ju keni krijuar më përpara dhe aktualisht po përdoret në jetën e përditshme.
 • të jetë ekspert në përdorimin e Git.
 • të jetë i familjarizuar me zhvillimin e kodeve pa gabime, si dhe testimit të tyre.
 • të jetë i përditsuar me teknologjitë dhe ndryshimet e përditshme të Softeve.
 • të ketë dëshirë të përmirsojë proçesin aktual të zhvillimit dhe arkitekturën.
 • të ketë përvojë në punën në grup.
 • të keshë përvojë dhe dëshirë të punosh me klientë nga e gjithë bota.
 • të flasë Anglishten shumë mirë.

Përgjegjësitë tuaja

 • planifikimi, zhvillimi, vendosja dhe mirëmbajtja e zgjidhjeve të ndryshme software.
 • përcaktimi i detyrave dhe vendosja e kohës për realizimin.
 • zhvillimi në gjuhët e kërkuara, mirëmbajtja dhe testimi.
 • të bashkpunojë me klientin dhe ekipin e zhvillimin.
 • të jetë i aftë të prezantojë projektin para grupit të menaxhimit apo vetë klientit.
 • Përdorimi i metodologjisë Agile (nëqoftëse nuk i dini, do jua mësojmë ne).
 • pjesmarrja në përmirësimin e kode-ve, dhe në ndihmesën e zhvilluesve të tjerë.
 • të jetë optimist dhe të jetë i gatshëm të ecë përpara me dijet e tij.

Sigurohuni të bashkangjisni në plotësimin e formularit  CV dhe Letrën Motivuese në formatin .pdf.

Pozicioni i punës është i hapur derisa të gjejmë kandidatin më të përshtatshëm.

Programet që ne përdorim

Editori Kodit

Çdo anëtar i ekipit përdor programin e tyre të zhvillimit e kodit. E rëndësishme është që kodi të jetë funksional dhe i mirë optimizuar.

Rubocop

Një analizues dhe formatues i kodit statik Ruby, i krijuar nga komuniteti për të bërë kod pa gabime, duke ndjekur praktikat më të mira të përdorura nga zhvilluesit Ruby.

Bugsnag

Ne mbështetemi në Bugsnag për gjetjen e gabimeve në aplikacionet tona. Kur shfaqet një problem në kodin tonë, Bugsnag automatikisht krijon një ngjarje dhe njofton të gjithë ekipin e zhvillimit.

core2roboti

Një tool i krijuar nga Core Studio, që shërben për testimin e kodit të nj¡ softueri, ku tregoj problemet dhe përmirsimet e nevojshme.

Prettier

Një tool i ri në mjetet tona për të na ndihmuar të kursejmë kohë në stilimin dhe shkrimin e një kodi pa gabime, të saktë dhe më e rëndësishmja të kuptueshëm.

Docker

Disa aplikacione janë ndërtuar duke përdorur Docker për vendosjen më të lehtë në mjedise të ndryshme. Në disa raste, ne gjithashtu e përdorim atë për vendosjen më të lehtë lokale.

GitHub

E gjithë puna jonë është në Github. Gjithçka kalon përmes kërkesave  dhe përmirsimeve të kodeve me anëtarët e ardhshëm të ekipit tuaj.

Core

Ne përdorim Core për të mbajtur skedarët e projekteve, testimet dhe monitorimin e servera-ve. Me pak fjalë, çdo gjë rreth zhvillimit tonë ndodhet aty.

Slack

Ne përdorim Slack për punë dhe për argëtim. Ky është mjeti ynë i duhur për të ruajtur vashdimësinë e punën tonë si në zyrë ashtu edhe në distancë.

Çfarë mund të presësh nga ne?

Ne ofrojmë një mjedis të rehatshëm pune, programe të teknologjisë së fundit, shaka, dhe një stimulim për tu bërë më të mirët.

1.

Zhvillim profesional

Mësim dhe zhvillim

Çdo javë ne bejmë trajnime online, me profesorë që na ndihmojnë në përceptimin e elementëve teknologjik, komunikimin me klientin dhe më shumë.

Kurse gjuhe të paguara

Ne paguajmë kurse për gjuhë të huaj në mënyrë që të ndihmojnë punonjësit tanë të përfeksionojnë gjuhën angleze,si dhe të jenë të rrjedhshëm në gjuhët e tyre programuese.

Projekte nga më të ndryshmet

Core Studio realizon dhe punon projektet për firma nga më të ndryshme. Me ne ju keni mundësi të punoni me kompania të mëdha, startup dhe me gjerë.

Udhëtime në biznes

Të kesh klientë në të gjithë botën do të thotë që punonjësit tanë ndonjëherë duhet të udhëtojnë  dhe të punojnë nga vende të bukura.

2.

Shëndetin dhe Familjen

Sporte dhe palestra të paguara

Qëndroni në formë me një kartë antarsimi të sponsorizuar të palestës suaj. Ne nuk jemi të sigurt se kur ashensori do të dalë jashtë funksionimi.

Orari fleksibël i punës

Urreni të zgjoheni shumë herët apo dashuroni të pushoni në drekë? Pa problem, rregulloni orarin tuaj të punës për t’iu përshtatur orarit tuaj.

Kontrollet shëndetësore të sponsorizuara

Ju e dini thënien e vjetër – pasuria më e madhe është shëndeti. Kontrollet e rregullta shëndetësore janë të garantuara nga ne.

Pushime të pagura për të gjithë

Studentë ose jo-studentë, të gjithë meritojnë një kohë të pakujdesshme për të rimbushur bateritë e tyre. Udhëtime të paguara brenda Shqipërisë dhe Europës.

3.

Rreth studios

Pije për të gjithë

Mëngjesi i bukur shijohet me një kafe Illy ose me një çaj të nxehtë. Pije dhe snacks gjatë ditës për të rritur energjinë tuaj.

Argetim dhe lojra

Çdo ekip merr një buxhet mujor për të dalë dhe për të bërë gjëra argëtuese. Pjesa më e madhe zgjedhin restorantin, por kërkuesit e adrenalinës gjenden gjithmone në paintball, kampe, ngjitje mali, etj.

Punë në distancë

Ne na pëlqejnë njerëzit që shkojnë  kilometra dhe milje larg, por ne nuk lejojmë të na kufizojnë. Vendndodhja e zyrës? Kudo. Gjithçka ka të bëjë me fleksibilitetin.

Sillni kafshët shtëpiake në punë

Nëqoftëse miku juaj me katër-këmbe nuk ha workstation apo laptopët tanë, çdo gjë është në rregull. Kolegët tuaj do ta vlerësojnë atë.

Aplikoni tani për Inxhinier Backend

CV
Uploading… (0%)

Oops. This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Letra motivimit
Uploading… (0%)

Oops. This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

 • Ku dëshironi të punoni?
 • Tiranë
 • Shkodër
 • Nga shtëpia