Shkoni në fillim
Qëndroni në kontakt
Lagjia Manush Alimani, Bulevardi Zogu I Pare Xhabije Shkodër 4001, A
hello@corestudio.al
Tel: +355 67 229 0922
Kontaktoni Suportin
support@corestudio.al
WP: +355 67 229 0922

Specialist Rekrutimesh

Ne jemi në kërkim të punojësve entuziastë që janë të motivuar të punojnë në një studio emocionuese, të mësojnë gjëra të reja dhe të takojnë shumë njerëz! Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të përparuar aftësitë tuaja dhe për të ndërtuar një karrierë!

Kualifikimet & Eksperienca

Kë po kërkojmë?

 • një diplomë master në psikologji, me interes për HR (Rekrutime).
 • përvojë pune 2 vjeçare (ose më shumë), si rekrutues ose në një pozicion përkatës të burimeve njerëzore.
 • një shkallë e lartë e përgjegjësise.
 • entuziast për ndarjen e ideve të reja dhe krijimin e zgjidhjeve për iniciativat dhe sfidat e burimeve njerëzore.
 • aftësi shumë të mira komunikimit dhe shkrimi.
 • aftësia për të menaxhuar biseda të vështira dhe situata stresuese.
 • vemendje në detaje.
 • aftësi për të folur në mënyrë efektive në situata të ndryshme dhe para grupeve të kolegëve.
 • rrjedhshmëri në gjuhën Shqip dhe English.
 • përvoja e punës në një kompani IT do të konsiderohet një avantazh, por nuk është e detyrueshme.
 • patenta e shoferit është një plus.

Përgjegjësitë tuaja

 • pjesmarrja e përditshme dhe komunikimi me ekipin e HR (Rekrutimeve).
 • përpuni i pyetjeve të punonjësve dhe përgjigja në kohën e duhur.
 • menaxhimi i procesit të rekrutimit përmes postimit të vendeve të punës, përzgjedhjen e kandidatëve, koordinimin e intervistave, mbledhjen e feedback-ut dhe lehtësimin e procesit të përzgjedhjes.
 • mirëmbajtja e një baze të dhëne të kandidatëve aktualë dhe të mundshëm për hapjen e vendeve të reja në Core Studio.
 • koordinimin dhe mbështetjen e projekteve të HR (Panaiera, Akademia Core Studio Akademia, bashkëpunimi me universitetet).
 • pjesmarrja aktive në zhvillimin dhe zbatimin e politikave të burimeve njerëzore në të gjithë kompaninë.
 • orientimi fillestar për punonjësit e rinj të kompanisë.
 • azhurnimi me tendencat më të fundit të HR dhe praktikat më të mira.

Për të lehtësuar procesin tonë, ne do ju caktojmë një detyre që duhet të paraqisni në mënyrë që të kualifikoheni.

 

Sigurohuni të bashkangjisni në plotësimin e formularit  CV si dhe Letrën Motivuese që përmbajnë përgjigjet tuaja për situatat e mëposhtme.

 

Sigurohuni që të ngarkoni të gjitha dokumentet (CV, letër motivimi, etj.) Në Shqip ose English në formatin .pdf. Aplikimet që nuk përmbajnë të gjithë dokumentacionin e nevojshëm nuk do të merren në konsideratë.

Pozicioni i punës do të mbetet i hapur derisa të gjejmë kandidatin më të përshtatshëm.

Programet që ne përdorim

Core Programi

Ne përdorim Core Programin për çdo gjë. Ndërmjet sistemit ne ndjekim proçesin e kandidatëve.

Google Meet

Ne shpesh përdorim Google Meet për komunikimin me kandidatët tanë.

LinkedIn

Ne përdorim LinkedIn (paketa Rekrutuesit) për të zbuluar kandidatët dhe informacion rreth tyre.

Jira

Ne përdorim Jira për ndjekjen e kohës dhe për menaxhimin e detyrave. Na ndihmon të kemi të gjitha informacionet në një vend.

Slack

Ne përdorim Slack për punë dhe për argëtim. Ky është mjeti ynë i duhur për të ruajtur vashdimësinë e punën tonë si në zyrë ashtu edhe në distancë.

GitHub

E gjithë puna jonë është në Github. Gjithashtu, ne përdorim GitHub për të kontrolluar projektet e kandidatëve tanë.

Çfarë mund të presësh nga ne?

Ne ofrojmë një mjedis të rehatshëm pune, programe të teknologjisë së fundit, shaka, dhe një stimulim për tu bërë më të mirët.

1.

Zhvillim profesional

Mësim dhe zhvillim

Çdo javë ne bejmë trajnime online, me profesorë që na ndihmojnë në përceptimin e elementëve teknologjik, komunikimin me klientin dhe më shumë.

Kurse gjuhe të paguara

Ne paguajmë kurse për gjuhë të huaj në mënyrë që të ndihmojnë punonjësit tanë të përfeksionojnë gjuhën angleze,si dhe të jenë të rrjedhshëm në gjuhët e tyre programuese.

Projekte nga më të ndryshmet

Core Studio realizon dhe punon projektet për firma nga më të ndryshme. Me ne ju keni mundësi të punoni me kompania të mëdha, startup dhe me gjerë.

Udhëtime në biznes

Të kesh klientë në të gjithë botën do të thotë që punonjësit tanë ndonjëherë duhet të udhëtojnë  dhe të punojnë nga vende të bukura.

2.

Shëndetin dhe Familjen

Sporte dhe palestra të paguara

Qëndroni në formë me një kartë antarsimi të sponsorizuar të palestës suaj. Ne nuk jemi të sigurt se kur ashensori do të dalë jashtë funksionimi.

Orari fleksibël i punës

Urreni të zgjoheni shumë herët apo dashuroni të pushoni në drekë? Pa problem, rregulloni orarin tuaj të punës për t’iu përshtatur orarit tuaj.

Kontrollet shëndetësore të sponsorizuara

Ju e dini thënien e vjetër – pasuria më e madhe është shëndeti. Kontrollet e rregullta shëndetësore janë të garantuara nga ne.

Pushime të pagura për të gjithë

Studentë ose jo-studentë, të gjithë meritojnë një kohë të pakujdesshme për të rimbushur bateritë e tyre. Udhëtime të paguara brenda Shqipërisë dhe Europës.

3.

Rreth studios

Pije për të gjithë

Mëngjesi i bukur shijohet me një kafe Illy ose me një çaj të nxehtë. Pije dhe snacks gjatë ditës për të rritur energjinë tuaj.

Argetim dhe lojra

Çdo ekip merr një buxhet mujor për të dalë dhe për të bërë gjëra argëtuese. Pjesa më e madhe zgjedhin restorantin, por kërkuesit e adrenalinës gjenden gjithmone në paintball, kampe, ngjitje mali, etj.

Punë në distancë

Ne na pëlqejnë njerëzit që shkojnë  kilometra dhe milje larg, por ne nuk lejojmë të na kufizojnë. Vendndodhja e zyrës? Kudo. Gjithçka ka të bëjë me fleksibilitetin.

Sillni kafshët shtëpiake në punë

Nëqoftëse miku juaj me katër-këmbe nuk ha workstation apo laptopët tanë, çdo gjë është në rregull. Kolegët tuaj do ta vlerësojnë atë.

Aplikoni tani për Specialist Rekrutimesh

CV
Uploading… (0%)

Oops. This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Letra motivimit
Uploading… (0%)

Oops. This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

 • Ku dëshironi të punoni?
 • Tiranë
 • Shkodër
 • Nga shtëpia