Shkoni në fillim
Qëndroni në kontakt
Lagjia Manush Alimani, Bulevardi Zogu I Pare Xhabije Shkodër 4001, A
[email protected]
Tel: +355 67 229 0922
Kontaktoni Suportin
[email protected]
WP: +355 67 229 0922

Merrni një ide dhe vlerësim për projektin tuaj Falas!

Plotësoni fushat e mëposhtme dhe na tregoni për nevojat e biznesit tuaj ose dërgoni një email tek [email protected]. Ne do ju përgjigjemi me idetë tona, FALAS!

Sherbimi jone 24 gjithmone prane jush

Do të ju kontaktojmë brenda 24 orësh
për të menaxhuar nevojat tuaja sa më shpejtë që të jetë e mundur.

cmimifaqeinterneti - Na Kontaktoni

Ne do të përgatisim një vlerësim për projektin,
përshkrimin se çfarë ne mund të realizojmë, afatin kohor dhe kostot.

kontaktoniikone - Na Kontaktoni

Do ofrojmë një shikim dhe testim të kodit tuaj,
nëqoftëse ju aktualisht keni një faqe interneti ekzistuese apo host aktiv.

Gjithmonë pranë jush!

Unë kam lexuar dhe jam i vetëdijshëm për të drejtat e mia në përpunimin e të dhënave personale siç përshkruhen në Politikën e Privatsisë të Core Studio.

Cookies (Biskotat) na ndihmojnë që ne të ofrojmë shërbimet tona. Nga përdorimi i shërbimeve tona, ju jeni dakort të përdorni biskotat tona.