Shkoni në fillim
Qëndroni në kontakt
Lagjia Manush Alimani, Bulevardi Zogu I Pare Xhabije Shkodër 4001, A
hello@corestudio.al
Tel: +355 67 229 0922
Kontaktoni Suportin
support@corestudio.al
WP: +355 67 229 0922

Ne ndërtojmë
marka që nuk
mund të injohoren.

Studioja jonë është një vend ku kreativiteti lulëzon dhe idetë që ndryshojnë tregun lindin çdo ditë.

Optimizimi i motorrëve të kërkimit
Optimizimi i motorrëve të kërkimit

Ne përqendrohemi tek bazat që faqja juaj ka, ju ri-zhvillojmë kodin dhe e bëjmë miqësor me motorret e kërkimit të google, në mënyrë që të garantojmë suksesin për biznesin tuaj. Ne menaxhojmë me rigorozitet reputacionin tuaj online, dhe garantojmë rritjen e trafikut në faqen tuaj.

Dizajnimi Grafik

Ne jemi një dhomë e mbushur me individë, të cilët janë të fiksuar në mënyrë unike dhe ndoshta të frikshme për një dizajn të shkëlqyeshëm. Pra, nëse është një dizajn i paketave të vogla për një kompani lokale të pijeve, ose një fushatë globale marketingu për një bioteknikë gjigande, ne sjellim të njëjtën shkallë pasioni, strategjie dhe zgjuarsie krijuese për çdo projekt.

Menaxhimi i Rrjeteve Sociale
Menaxhimi i Rrjeteve Sociale

Arrini në tregun e duhur, me përmbajtjen e duhur, në kohën e duhur dhe kaloni biznesin tuaj në nivelin tjetër. Ne ndërtojmë praninë tuaj në mediat sociale dhe angazhohemi me audiencën tuaj nëpër platformat e ndryshme të mediave sociale.

Strategji

Strategjitë tona sigurojnë që ju të arrini në zgjidhjet e duhura krijuese që do të zgjidhin qëllimet e biznesit. Ne fillojmë me hulumtimin e audiencës, tregut dhe markës tuaj në mënyrë që të përcaktojmë strategjitë për një sukses të qëndrueshëm konkurrues afatgjatë.

Çfarë na bën neve të
jemi më të mirët?

Njerëzit tanë. Ata sjellin përvojë, pasion dhe angazhim për çdo projekt dhe çdo klient. Dhe për shkak se vlerësojmë cilësinë, integritetin dhe marrëdhëniet mbi të gjitha, kemi krijuar partneritete afatgjata me disa nga markat kryesore të Shqipërisë dhe Europës.

Për drejtuesit  – dhe ata që aspirojnë të udhëheqin – Core Studio ofron një ekspertizë krijuese të besuar të tërhequr nga 8+ vjet punë. Me një ekuilibër pasioni dhe pragmatizmi, ne u japim organizatave besimin që të synojnë më lart dhe të arrijnë më shumë. Ne do të dëshironim të njihemi me ju dhe të shohim cilat gjëra të mrekullueshme mund të arrijmë së bashku.

Ne do t'ju ndihmojmë të rrisni
biznesin tuaj në internet.

Ajo që ne ofrojmë është një gamë e zgjidhjeve të përsonalizuara që do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet e biznesit tuaj afatshkurtër dhe afatgjatë. Shërbimet e Strategjive, Menaxhimit të rrjeteve sociale, SEO, dizanjit grafik, shërbimet e eCommerce, apo të automatizimit të Marketingut – ju i vini emrin, ne i sjellim për ju.

Arsenali ynë i zgjidhjeve inovative të marketingut kujdesen për kërkesat e kompanive të të gjitha formave dhe madhësive. Zgjidhjet tona të orientuara drejt rezultateve dhe buxhetit janë një përzierje e modeleve elegante, funksionale dhe teknologjisë moderne. Pavarësisht se cila është natyra e biznesit tuaj, kur bëhet fjalë për drejtimin e trafikut, shndërrimet dhe matjen e efektivitetit të fushatave, ju mund të mbështeteni tek ne për të ofruar çdo herë.

Menaxhim i rrjeteve sociale
Reklamimim i rrjeteve sociale
Dizajnimi Grafik
Strategji biznesi
Konsulencë marketingu

Identiteti Vizual
Produkte promocionale
Emër biznesi
Evente Marketingu
Marrëdheniet me Publikun

Na tregoni për problemin tuaj.

Ndaloni së foluri.
Është koha të filloni!

Imagjinoni se mund të flisni me secilën nga klientë tuaj individualisht, të kuptoni nevojat dhe motivimet e tyre dhe të përgatitni një hap të personalizuar për ta. Ne ju ndihmojmë ta realizoni dh përfeksiononi këtë.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një reklamë të paguar në Google, me një postim në blog për një temë  ose me një target në LinkedIn, ne jemi specialistë për të tërhequr vëmendjen e klientit tuaj.

OSE

hello@corestudio.al