Shkoni në fillim
Qëndroni në kontakt
Lagjia Manush Alimani, Bulevardi Zogu I Pare Xhabije Shkodër 4001, A
hello@corestudio.al
Tel: +355 67 229 0922
Kontaktoni Suportin
support@corestudio.al
WP: +355 67 229 0922

Politika e privatësisë

Data e hyrjes në fuqi: 10 Prill 2020

Kush jemi?

Core Studio është një agjenci e pavarur e projektimit dhe zhvillimit. Ne ndërtojmë faqe interneti, aplikacione telefonike, ofrojmë shërbimin e hostit, marketingut dhe dizajnit grafik. Që nga Prilli 2020 Core Studio bëhet kompania e parë që ofron shërbimin e Inteligjencës Artificiale. Falë këtyre shërbimeve ne  ju ofrojmë bizneseve efikasitet si dhe ju lehtësojmë punë në menaxhimin e klientëve apo punëtorëve.  Klientët tanë variojnë nga startup-et, bizneset e vogla, korporatat si dhe deri tek ndërmarrjet globale. Core Studio është krijuar në Nëntor të 2018 dhe ka zyrat në Shkodër, Shqipëri dhe Riga, Letoni.

Filozofia e mbrojtjes së të dhënave

Ne jemi të përkushtuar t’i ruajmë me konfidencialitet të plotë informacionet tuaja personale. Ne nuk i shesim dhe nuk i japim me qira të dhënat tuaja palëve të treta, ne nuk do t’ua sigurojmë informacionin tuaj personal ndonjë personi të tretë, agjencive qeveritare ose ndërmarrje, përveç nëse jemi të detyruar ta bëjë këtë me ligj.

Mbledhja, përdorimi, ruajtja dhe shkëmbimi i të dhënave tuaja personale

Në disa raste, ne mund të mbledhim informacionin tuaj personal:

1.Synimi për të bashkëpunuar në një projekt

Informacioni juaj personal siç janë emri, adresa e-mail dhe numri i telefonit, si dhe informacionet e tjera që ju paraqisni në përshkrimin e projektit tuaj, të paraqitur në formularin “Kontakt”, do të ruhen dhe përdoren vetëm për qëllime të zhvillimit të biznesit dhe vetëm për periudha e procesit tonë të negociatave.

2.Synimi për të bashkpunuar për hosting dhe domain

Nëse dëshironi të blini ndonjë paketë hosti ose shërbim të vënë në dispozicion përmes Shërbimit (“Paketa Hostit”), mund t’ju kërkohet të ofroni informacione të caktuara të rëndësishme për blerjen tuaj, duke përfshirë, numrin e kartës tuaj të kreditit, datën e skadimit të kartës tuaj të kreditit, adresën tuaj të faturimit dhe emrin tuaj, gjithashtu pakesat mund të bëhen dhe ndërmjet bankës siç janë më poshtë, ndërsa pagesa në dorë (Cash), është e mundur vetëm në vendet që Core Studio ka zyra, siç janë: Shqipëri dhe Letoni.

Ju përfaqësoni dhe garantoni që:  ju keni të drejtë ligjore të përdorni cilindo kartë krediti ose metodat e tjera të pagesës në lidhje me çdo blerje; dhe se informacioni që ju na dërgoni është i vërtetë, i saktë dhe i plotë.

Me paraqitjen e një informacioni të tillë, ju na jepni të drejtën për të siguruar informacionin palëve të treta për qëllime të lehtësimit të përfundimit të blerjeve. Për të kryer shërbimin e pagesave ne operojmë me 2Checkout dhe Paypal. Për shumë informacion lexoni politikën e privatësisë së 2Checkout, dhe politikën e privatësisë së Paypal. Pagesat mund të bëhen ndërmjet bankës, për vendet e Shqipërisë tek BKT (Bulevardi “Zhan d’Ark”, Tiranë, Shqipëri), vendet e Bashkimit Europian tek Swedbank (Balasta dambis 15, Riga,LV-1048, Letoni), vendet e tjera siç janë Amerika, Mbretëria e Bashkuar, Australia, Kanadaja dhe Turqia tek Revolut (7 Westferry Circus, Londër, Mbretëria e Bashkuar). Për shumë informacion lexoni politikën e privatësisë së BKTpolitikën e privatësisë së SwedBank, dhe politikën e privatësisë së Revolut.

Ne rezervojmë të drejtën të refuzojmë ose anulojmë porosinë tuaj nëse dyshohet për mashtrim ose një transaksion të paautorizuar ose të paligjshëm.

3. Synimi për tu bërë punonjës

Kur ju paraqisni të dhënat tuaja personale në formularët “Aplikoni për këtë pozicion”, ato do të përdoren vetëm për punën për të cilën aplikoni aktualisht, ose pozicionin e parë që ne mendojmë se mund të përshtatet me profilin tuaj. Në rast se aplikoni për një pozicion të paspecifikuar. Ne i mbajmë të dhënat tuaja vetëm gjatë konkursit të punës.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni që t’i ruajmë të dhënat tuaja pas mbylljes së konkursit për të cilin po aplikoni. Nëse diçka interesante shfaqet gjatë asaj periudhe, ne do t’ju lëshojmë një e-mail. Ju mund ta ndryshoni këtë sa herë që duke na dërguar një e-mail në privatsia@corestudio.al.

Për përpunimin e të dhënave personale për qëllime të rekrutimit të Core Studio, ne përdorim një sistem ndjekjeje të palëve të treta të dizajnuara për t’u kujdesur për informacionin tuaj personal me integritetin më të lartë të zhvilluar nga Upvisor, Tiranë, Albania. Upvisor do të trajtojë të dhënat tuaja me respekt dhe siguri maksimale.

4. Kontaktimi përmes hello@corestudio.al ose info@corestudio.al

Kur të na kontaktoni për biznes të ri, punësim, sponsorizim,  ose ndonjë gjë tjetër përmes kësaj adresë e-mail, së pari vajzat e studios tonë do shikojnë përbërjen e email. Në rast se përmban informacion personal, ne do t’i përpunojmë këto informacione në mënyrën e përcaktuar nga këto rregulla për një lloj të veçantë të të dhënave personale, ose mënyrën e përcaktuar me ligj.

5. Abonimet për lajmërimet e fundit (Newsletters)

Kur shkruani adresën tuaj të emailit në formularin për të marrë një nga postimet tona, adresa juaj e emailit do të përdoret vetëm për atë qëllim specifik. Do të merrni azhurnime nga ne derisa të bëni tërheqje duke klikuar në linkun e çregjistruar në fund të çdo email që do ju dërgohet ose duke na dërguar një e-mail në privatsia@corestudio.al.

Për dërgimin e lajmeve dhe azhurnimeve të kompanisë sonë tek abonuesit, ne përdorim një platformë të quajtur Mailchimp, Georgia, USA, një shërbim që do t’i trajtojë të dhënat tuaja me ligj dhe me kujdes. Për më shumë informacion lexoni politikën e tyre të privatësisë.

6. Analikat e faqes sonë

Ne përdorim një shërbim të palës së tretë, Google Analytics, për të mbledhur informacione standarde të regjistrimit në internet dhe detaje të modeleve së vizitorëve (p.sh. numri i vizitorëve në pjesët e ndryshme të faqes sonë të internetit, sa vizitorë kan qenë sot tek faqja e Core Studio, etj) në një mënyrë që nuk identifikon askënd. Për shumë informacion lexoni politikën e tyre të privatësisë.

7. Biskotat (Cookies)

Më shumë informacion gjendet tek politika jonë e biskotave.

8. Pjesëmarrës tek aktivitetet dhe konferencat publike të Core Studio

Ne mbledhim informacione siç mund të jenë emri juaj, mbiemri, e-mail, për t’ju informuar në lidhje me aktivitetin dhe për të kërkuar vlersimin dhe mendimin tuaj. Ne nuk do t’i ruajmë të dhënat pas përfundimit të aktivitetit apo konferencës. Sidoqoftë, ne do t’ju pyesim drejtpërdrejt nëse dëshironi që ne t’i ruajmë të dhënat tuaja për qëllime të bashkëpunimit të mëtejshëm. Për aktivitet dhe konferencat online ne përdorim shërbimin e palëve të treta Meetup takim për të menaxhuar këto aktivitete. Për shumë informacion lexoni politikën e tyre të privatësisë.

9. Studentët e Akademisë Core Studio

Ne mbledhim informacione siç janë emri juaj, mbiemri, posta elektronike, telefoni, arsimi dhe CV për të vlerësuar përshtatshmërinë tuaj për pjesëmarrje në Core Studio. Ne nuk do t’i ruajmë të dhënat pasi të ketë mbaruar akademia. Sidoqoftë, do t’ju pyesim drejtpërdrejt nëse dëshironi që ne t’i ruajmë të dhënat tuaja në rast të mundësive për punë në të ardhmen.

10. Dhuratat nga Core Studio

Pas kryerjes së një dhurate, ne do të përdorim informacionin tuaj personal (emrin, mbiemrin dhe adresën e dorëzimit) vetëm për qëllimin e transaksionit. Informacioni juaj nuk do të mbahet për më shumë se dy muaj.

Ku i ruajmë të dhënat tuaja?

Për të ofruar shërbimet e përshkruara nga kjo politikë, Core Studio përdor produkte të ofruara nga Cloudflare, Inc. Të gjitha produktet e siguruara nga Cloudflare janë në përputhje me standardin e sigurisë ISO 27018, duke ofruar nivelin më të lartë të sigurisë së informacionit. Të dhënat personale mblidhen dhe ruhen në qendrat e të dhënave të vendosura brenda Bashkimit Evropian. Më shumë informacion mund të gjenden në politikën e tyre të privatësisë.

Për sa kohë ruajmë informacionin?

Ne nuk i mbajmë të dhënat tuaja më gjatë se sa duhet. Të gjitha periudhat janë specifikuar në secilën kategori më lart.

Sigura e informacionit

Për të mbrojtur privatësinë e të dhënave, ne zbatojmë masa fizike, teknike dhe administrative si:

– azhurnim dhe testim të rregullt të teknologjisë sonë të sigurisë;
– zbatimin e teknologjisë së standardeve më të larta të sigurisë;
– duke siguruar që partnerët tanë janë në rregull me zbatimin e GDPR;
– sigurimi i aksesit në të dhënat personale vetëm për punonjësit e autorizuar;
– trainimi i punonjësve për GDPR dhe marrjen e duhur disiplinore;
– masa për të zbatuar përgjegjësitë e intimitetit të punonjësve.

Lista e të drejtave të tuaja rreth të dhënave

  1. E drejta e aksesit (neni 15 i GDPR).
  2. E drejta e përmirsimit (neni 16 i GDPR).
  3. E drejta për të fshirë ose e drejta për tu harruar me përcaktime shtesë, ndër të tjera nëse të dhënat personale janë bërë publike (neni 17 i GDPR).
  4. E drejta e kufizimit të përpunimit të të dhënave (neni 18 i GDPR).
  5. E drejta për tu informuar (neni 19 i GDPR).
  6. E drejta e transportueshmërisë së të dhënave (neni 20 i GDPR).
  7. E drejta e kundërshtimit (neni 21 i GDPR).
  8. E drejta për të mos iu nënshtruar një vendimi të bazuar vetëm në përpunimin e automatizuar, përfshirë profilizimin, i cili prodhon efekte juridike në lidhje me të ose në mënyrë të ngjashme ndikon ndjeshëm tek ai (ajo) (neni 22 i GDPR).

Për më shumë informacion dhe për ekzekutimin e të drejtave tuaja, ju lutemi kontaktoni zyrën e mbrojtjes së të dhënave të Core Studio në privatsia@corestudio.al.

Organi mbikëqyrës dhe zgjidhja e mosmarrëveshjeve

Ne po bëjmë gjithçka që është në fuqinë tonë për të bërë përvojën tuaj me Core Studio të këndshme, dhe trajtimin e informacionit tuaj me integritetin më të lartë. Ne do të hetojmë dhe do të përpiqemi të zgjidhim ankesa dhe mosmarrëveshjet e arsyeshme në lidhje me përdorimin dhe zbulimin e informacionit personal në përputhje me Parimet. Në rast se mosmarrëveshja nuk mund të zgjidhet me mekanizmin tonë të brendshëm për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve, EEA dhe individët zviceranë mund të kontaktojnë ose të paraqesin një ankesë tek organi i pavarur për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve, i caktuar për të adresuar ankesat dhe të sigurojë rekursin e duhur falas për individin – paneli i krijuar nga PDSH (PDSH) dhe Komisioneri Federal për Mbrojtjen e të Dhënave dhe Informacionin Federativ (FDPIC).

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë. Nëse vendosim të ndryshojmë Politikën tonë të Privatësisë, ne do t’i postojmë ato ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë dhe në çdo vend tjetër që ne i gjykojmë të përshtatshme, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për atë informacion që mbledhim, si e përdorim atë dhe në çfarë rrethanash, nëse ka, ne e shpërndajmë.

Nëse bëjmë ndryshime materiale në këtë Politikë të Privatësisë, ne do t’ju njoftojmë këtu, me email, ose me anë të një njoftimi në faqen tonë. Ju kujtojmë që të rishikoni periodikisht këtë faqe për informacionin më të fundit mbi praktikat tona të intimitetit.

Informacion shtesë dhe pyetje

Në rast se keni nevojë për informacion shtesë në lidhje me këto Politika të Privatësisë, ju lutem mos ngurroni të na dërgoni me email në privatsia@corestudio.al

Ne do të ju përgjigjemi të gjitha kërkesave, pyetjeve ose shqetësimeve brenda tridhjetë (30) ditësh.